tiistai 21. maaliskuuta 2017

Minne se menikään

Meinaan se vauva aika, miten se menee niin äkkiä ohi. Äitiysloma sekä vanhempainvapaa on nyt sitten kolmannen lapsen kohdallakin vietetty. Aloitettu työt, mutta tietty vuosilomilla, joten ei se arki ole muuttunut. Noin 2,5 kuukautta olisi vuosilomaa ja sen jälkeen aloitan hoitovapaan ja näillä suunnitelmilla olen vuoden loppuun saakka kotosalla. Toki teen tällä hetkellä myös töitä yrittäjänä, olen siis Silverjungle kotimyyjä. Käyn esittelemässä ihanille ihmisille ihania vaatteita, joten vähän saan töitäkin tehdä. 
Mutta, vaikka nyt on toinen lapsi jonka kasvua saan seurata, ihmettelen vain mihin ihmeeseen se vauva aika katoaa. Miksi sen pitää mennä niin nopeasti ohi. Tuo meidän vauva osaa jo vaikka ja mitä. Kaksi kuukautta niin tulee täyteen yksi vuotta. Ja vauvakuume taas vaan kasvaa. Nautin kyllä joka hetkestä kun saan omien lasten kanssa olla, vaikka joskus arki tuntuukin raskaalta kun on nukkunut vähän huonosti. Mutta saan silti olla ikionnellinen, että nämä kaksi ihanaa lasta olen saanut kotiin saakka ja saan nauttia heidän kanssaan yhteisestä ajasta. Vaikka yritän aina muistaa tarttua siihen hetkeen mikä on läsnä. Niin herään siihen, että lapset on taas oppineet vaikka ja mitä uutta ja en olekaan nauttinut tarpeeksi heidän seurastaan. Taitaa vaan aina tuntua siltä, vaikka kuinka paljon olisin heidän kanssaan. 

On kyllä jotenkin helpottavaa, kun sain tehtyä päätöksen, että olen kotona lasten kanssa ilman töitä vuoden loppuun saakka. Mielellään olisin sinne saakka kun nuorin täyttää kolme, mutta luulen, että töitä on jo ennen sitä kyllä alettava tekemään. Mutta onneksi saadaan tämä vuosi nauttia kolmestaan ja tietty iskänkin kanssa. Jolla muuten alkaa ensi viikolla kuuden viikon isyysvapaat. :) Ollaan siis kuusi seuraavaa viikkoa koko perhe kotosalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti