perjantai 19. joulukuuta 2014

19.luukku

Joulun aika saa taas tämän äidin herkistymään ja kyyneliltäkään ei olla vältytty. Pitkän aikaa on jo ollut sellaista seesteistä aikaa, ettei se ikävän ryöppy ole päässyt tulemaan kyyneliin saakka. Mutta mitä lähemmäs joulua tullaan sitä herkemmin ne kyyneleet kastaa silmäkulman. Toissapäivänä laittaessa pyykkejä koneeseen tuli totaalinen itkukohtaus. Ikävä poikaani kohtaan tuli puristaen sydämeen. Onneksi tällä hetkellä nämä itkukohtaukset ovat jo olleet enemmän poissa ja on vain hetkittäisiä pieniä hetkiä. Mutta jotenkin vielä kun tyttärelläni on tänä vuonna ensimmäinen joulu se saa sen surun ja ikävän nousemaan pintaan esikoisestakin. Hänen kanssaan kun emme saaneet koskaan kokea tätä ihanaa joulunaikaa. 

Tämän seuraavan laulun sanat sopivat siihen kaipaukseen mitä koen rakasta poikaani kohtaan.


Tuossa alkukuusta kun olin Antin keikalla, hän kertoi tämän laulun olevan omistettu kaikille niille rakkaille ihmisille jotka ovat jo täältä joutuneet lähtemään pois. Tälle äidillehän siinä tuli itku. <3

2 kommenttia:

 1. Mulla aukes itkuhanat tässä samassa kohdassa joulukonserttia.

  *Halaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen heti kun luin et oot ollut samaisessa konsertissa, mut vaan eri paikkakunnalla, et sulla varmasti myös on itkuhanat auenneet tässä kohtaan. En siis oo ainut joka kyynelehti kesken joulukonserttia.

   *Halaus*

   Poista