maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun eka

Minä olen jo monena vuonna tahtonut tehdä blogiin joulukalenterin. Tänä vuonna muistin asian tosiaan vasta tänään, että sellaisen voisi tehdä tänne. Mulla on aina ollut suunnitelmia mitä siinä joulukalenterissa voisi olla ja nyt kun ajattelin, että pitäiskö se oikeesti tänä vuonna järjestää on kaikki ajatukset kadonneet päästä ja tuntuu etten koskaan ehdi tai vaan ei tule aikaseksi ottaa kuvia mistään. Mutta nyt ajattelin, että jospa tekisi sellaisen kuvajoulukalenterin, jospa tulisi sitten vähän enemmän napsittua kuviakin. Kuvissa voisi siis vilahdella miten se joulu meille pikkuhiljaa tulee ja tietenkin pikkuneidin joulun odotuksesta. 
 Tosin en nyt lupaa sataprosenttisesti, että jokaiselle päivälle tulisi oma luukku tänne, koska en jaksa ottaa siitä isoa stressiä, mutta yritän parhaani kuitenkin. :)

Voi, mä niin odotan, että saan keksiä pikkuneidille oman joulukalenterin sellaisen missä on kaikkia kivoja pienijä juttuja jokaiselle päivälle. Mutta sitä odotellaan vielä, neiti kun ei oikein sellaisesta vielä taitaisi mitään ymmärtää. ;) 

Joulukuun ekasta luukusta paljastuu pikkuneiti, ihanan sydänmekon kanssa, josta mulle tulee joulupiparit mieleen. Se on niin ihana mekko, että meillä löytyy se kahdessa koossa kaapista, hups! ja minun kaapista oma, joten saadan tyttären kanssa samistella. ;) 
Niin ja siis aoitaan kyllä käyttää joulun jälkeenkin tätä mekkoa, että ei oo pelkkä joulumekko. :D


2 kommenttia: