tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kun johonkin kuosiin vaan rakastuu...

Nyt vissiin kuuluisi kirjoitella välikausivaatteista, mutta kun minulla on jäänyt talven hehkutuksen välistä niin hehkutan nyt vielä vähänsen. :) 

Minä olin tilannut molemmille tytöille jo keväällä 2017 talvihaalarit Molo kidsin alesta. Harmaan ja persikan värisen. Isomman tytön haalari osoittautui syksyllä just sopivaksi ellei vähän naftiksikin. Syksyn siinä sitten mietin ja mietin, pärjätäänkö me sillä koko talvi. Yksi ilta sitten päädyin selaamaan netistä pukuja ja rakastuin täysin Molokidsin paper petals kuosiin. Viikon pähkäilyn ja kaupoista etsimisen jälkeen vihdoin päätin tilata sen. Ja nyt en hetkeäkään ole katunut sitä päätöstä. 
Ja nyt kun aloin ensi talvea suunnittelemaan, päädyin samaan kuosiin molemmilla. Eli tytöille odottaa ensi talvena samat kuosit haalareina. Todennäköisesti tuo mitä ollaan nyt isommalla käytetty menee vielä ensi talvenakin.

 Mikä parasta vielä, että olen nämä molot valinnut meille haalareiksi, oli se, että ne joissakin testeissä olivat ne haalarit joissa ei myrkkyä ollut käytetty, en nyt muista laisinkaan tai ainakin sisälsivät hyvin vähän. Joten ihan nappivalinta. Ja näiden haalarien malli on just paras meidän tytöille. Pienimmällä oon käyttänyt vielä kahden vetskarin mallia eli pyxistä ja ostin myös vielä ensi talveksi. Kun taas isommalla on polaris yhdellä vetskarilla. Puvut ovat tosi lämpimiä ja tuntuvat muutenkin olevan mieluisia päällä. Ja kun ne näin keväällä ostaa, saa niitä aleista kivalla hinnalla. Tokikaan silloin ei aina enää saa sitä mieluisinta just siinä koossa kun tarvii ja voi joutua ostaankin eri kuosin kun itse tykkää. Tällä kertaa meitä onnisti ja me saatiin ens talveks just ne mitä haluttiinkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti