tiistai 20. maaliskuuta 2018

Tyttöjen valtakunta

Meillä tytöillä on yhteinen huone, vaikka mahdollisuus olisi siihen, että molemmilla olisi omansakin. Mutta minusta itsestäni tuntuisi kolkolta laittaa nukkumaan molemmat erihuoneisiin. Toki välillä kun pienimmällä on ollut kausia, että herää kaikkeen on hän saattanut nukkua öitänsä toisessa huoneessa. Tai jos on ollut kipeänä usein pääsee silloin nukkumaan toisen vanhemman kanssa toiseen huoneeseen. Meillä on toinen huone yhdistetty vieras sekä leikkihuone. 
Tyttöjen huoneessa on siis vain heidän sänkynsä, tankovaatekaapit, joissa hyllyillä muutamia pehmoleluja. Niitä on muuten aina liikaa ja silti aina sorrun ostamaan heille uusia. Nukkekoti sijaitsee myös heidän huoneessaan. Vielä siellä on myös ollut säkkituoli, mutta se ei oikein ole löytänyt siellä tehtäväänsä. Toki lapset tykkäisi hyppiä siihen sängyltä, mutta se ei aina vain ole kovin turvallisen oloista. Olen alkanut harkitsemaan, että siirrän sen sieltä vielä pois. Ollaan siis asuttu puoli vuotta täällä uudessa kodissa ja olen tyttöjen huoneen järjestyksen muuttanut jo moneen kertaan, kun ei tunnu löytyvän oikein sitä parasta. Mutta tällä hetkellä tää toimii kohtuu hyvin. Tyttöjen sängyt sijaitsee toisissaan kiinni, näin he nukkuvat paremmin eivätkä öisin herää enää niin paljon kuin aikaisemmin kun ne sijaitsivat eri puolilla huonetta. Sisustuksellisesti ei kovinkaan nätti ehkä, mutta käytännössä aivan loistava ratkaisu. Molemmilla on omat hyllyköt joihin voi sitten aina omien mieltymyksien mukaan vaihdella, mitä milloinkin niissä pitää esillä.
Huoneessa ei tällä hetkellä ole vain yhtä väriä käytetty vain pinkkiä ja keltaista sekaisin.
Välillä mietin että olis kiva kun olis muuten aika harmaa valkoista ja vaan muutama väriroiske, mutta on tää silti aika meidän tyttöjen näköinen huone ja lapsilla nyt ehkä kyllä kuuluukin sitä väriä olla. Brion keinuhepat on alkaneet taas kiinnostaa tyttöjä enemmän kun ovat helposti keinuttavissa eikä niiden ympärillä ole tavarapaljoutta. Hassua kyllä näissä kuvissa huone tuntuu aika ahtaalta vaikka se ei sitä kuitenkaan luonnossa ole. 

Pitäisi vain raaskia laittaa vielä yhdelle seinälle mustavalkomuumitaulut joissa valkoisia ja vaaleanpunaisia kehyksiä, sellaiseksi taulukollaasiksi, jotta se vähän rikkoisi ja pehmentäisi tuota valkoista seinäpinta-alaa. 

Ihan hyvä olis ottaa silloin tällöin kuvia ja alkaa enemmänkin pohtimaan mikä on toimivaa ja mikä ei sekä mitä haluaisi että lisätään, jotta huoneesta saa viihtyvämmän. Koska huomaan, että heti alkoi tulemaan uusia ideoita mieleen.:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti