sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Laivat laivat...

Siitä on kyllä jo viikko aikaa, mutta ajattelin silti vielä jotakin turista aiheesta. Nimittänin Tall ships race:t olivat viime viikolla Turussa. Olin jo ajatellut ettei me tälläkään kertaa mennä sinne, että jos sitten seuraavalla kerralla. Mutta sitten saatiin ajatus yhtäkkiä lauantai illalla, että mennään tyttöporukalla laivoja katsomaan. Siispä mä lähdin omien tyttöjen kanssa ja äitini omiensa. :D Eli meitä oli yhteensä viisi. 
Turussa vallitsi kaunis aurinkoinen helteinen päivä ja ihanan rento fiilis. Käveltiin rauhassa jokivartta pitkin, lähdettiin forum marinumin läheltä. Tuolla on muuten ihana putiikki jossa myydään kaikkea meriaiheista, tosi kauniita juttuja. Minun olisi vähän tehnyt mieli majakkamukeja, mutten tällä kertaa vielä raaskinnut ostaa. 
Ihania kojuja oli pystytetty tall shipsien ajaksi aurajoen varrelle. Tosi kivoja juttuja olisi ollut aika monellakin myynnissä. Olin jo aiemmin ajatellut, että Kui desingin jutut olis kiva katsastaa, sisko löysikin sieltä kauniin pienen olkalaukun. Vieressä oli Klo desing tuotteita, joista itse ostinkin pieniä pussukoita. Näiden vieressä oli ihania suomalaista desingnia olevia merkkejä, jotka löytyvät myös Turku desingn Now kaupasta. Ostimme siskon kanssa myös marseille saippuoita, muutama pieni pala, jokainen eri tuoksua. Nyt vaan pitäis alkaa käyttää niitä ihan kaikkeen pesuun. :) 
Käytiin myös syömässä Turun vaakahuoneella. Ruokalista oli pienempi kuin normaalisti, mutta löysimme silti oikein maittavat kanakorit, jotka olivat oikeasti tosi herkulliset. Niin ja vaikka kaikesta muusta olenkin höpötellyt niin oli siellä niitä purjeveneitäkin. Ja oli muuten tosi hienoja, vaikka en niin veneistä ymmärräkkään. Muutama sellainen todella iso, todella mahtavan näköisiä ja hienoa nähdä läheltä livenä. Nähtiin me livenä merirosvokin, rahaa vastaan olisi saanut hänen kanssaan ottaa selfien, mutta jätettiin tällä kertaa väliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti