perjantai 15. heinäkuuta 2016

kätsyt pussit

Kun kirjoitin viimeksi kätsystä tuutist, niin kerrotaan nyt kätsyistä pusseista. :)

Olen jo tainnut mainita, että ostin lapsimessuilta smoothie pusseja. Nyt ne on otettu käyttöön ja hyviksi todettu. Pussiin mahtuu helposti esim. kaksi pientä pilttipurkillista hedelmäsosetta. Joten on kätevää esim. matkoilla kun ottaa pussit ja piltit mukaan ja kun tarve iskee välipalalle sen kun vain täyttää pussin ja antaa lapselle. Lusikkakin kannattaa kyllä ottaa mukaa matkalle jonka avulla on helpompi täyttää pilttipurkista sose pussiin. Pussit voi myös pakastaa, joten jos tekee vaikka itse soseen ja pakastaa sen pussissa, ja kun lähtee jonnekkin ottaa mukaan. Se sulaa mukavasti syönti kelpoiseksi matkan aikana. Kuumilla kesäkeleillä se voi olla ihan mukavaakin jos on jäähileistä smoothieta. 
Pussit saa pestä myös koneessa, mutta itse olen ainakin vielä pessyt ne joka kerta käsin. Näiden avulla säästää luontoa ja rahaa. Valmiit smoothie pussit ovat mielestäni aika arvokkaita. Jos näitä täytettäviä my pouch pusseja käyttää ahkerasti säästää varmasi hyvinkin rahaa mitä ostamalla valmiita pusseja menisi, eikä tosiaan tule ollenkaan niin paljon roskaa kuin kertakäyttöisistä. 

Me tykätään näistä ja tykätään ihan oikeesti, eikä ollut edes maksettu postaus vaan ihan itse omilla rahoilla ostin pussit. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti