keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Vappuna 2016

Vappua emme juhlineet mitenkään sen enempää. Nautittiin kauniista ilmoista ja hyvästä ruuasta ja seurasta. Siirrettiin puutarhakalusteet talvisäilöstä terassille, no osa on vielä pihalla kun tää mamma ei oikeen enää pysty missään auttamaan eikä mieskään kaikkea ehdi tekemään mitä käsken tehdä. ;)
 Neidillä oli muutamat vappupallot sekä serpentiiniä. Molemmat lapset sai foliopallot neiti valkkasi ison muumipeikon ja isoveljelle ostettiin ryhmä hau pallo, sekä isi toi vielä neidille pyöreän muumipallon. 

Isoveljen pallo käytiin koko perheen voimin lennätämässä haudalla taivaan tuuliin. Viime vuonna aloitettiin tämä vappuperinne ja tänä vuonna sitä jatkettiin. Viime vuonna pikkusisko ei vielä ymmärtänyt, että pallon perään voisi itkeäkin. Mutta tänä vuonna tuli pieni itku.

 Seuraavanakin päivänä vielä itkettiin pallon perään kun hän isin kanssa katseli videota joka kuvattiin kun pallo lähti pikkusiskon kädestä kohti isoveljeä. Pikkusisko ikkunan edessä itki ja näytti sormella taivaalle ja huusi hau hau.. Koirapallosta luopuminen olikin vähän vaikeampaa, vaikka omasta huoneesta löytyykin kaksi muumipalloa sekä monta tavallista ilmapalloa eivät ne kelvanneet kun itku iski. Nyt ei enää pariin päivään ole asian takia itketty. On vaikeaa selittää alle kaksivuotiaalle, että pallon oli tarkoitus mennä, ja hänellä on silti vielä omat pallot. Saa nähdä miten ensi vuonna käy.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti