sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Välikausi

Välikausi vaatteet on hankittu. Ostin neidille polarn o. pyretin takin ja housut, sekä reimalta haalarin. Sitten meillä on neidin serkun vanha ticketin haalari. Joten vaatteita varmasti riittää. Vielä oikein märkiä kelejä varten on varmuudeksi pomp de luxin kurahousut ja sadetakki. 
Reiman haalari on samaa kuosia mitä viime keväänkin haalari oli, löysin alennusmyynneistä tämän ja koska pidin siitä niin ostin samanlaisen isompana kokona. Neidille vielä tuo tummansininen väri sopii todella hyvin ja pipoilla ja hanskoilla saa sitten tuotua enemmän tyttöväriä halutessaan pukuun. Polarn o. pyretin takki löytyi po.pin varastotyhjennysmyynneistä ja on ihanan raikas väriltään, sen kanssa ostin tummansiniset housut vielä myöhemmin. Mustat olisin halunnut, mutta silloin ei varastomyymälässä sattunut olemaan, enkä joka lauantai jaksa käydä katsomassa josko olisi oikean kokoisia mustina. Mutta ei nuo tummansiniset ole yhtään hassummat. 

Välikausi kenkiä meillä ei vielä ole ostettu katsoin prismasta niitä tällä viikolla, mutta en vielä ostanut. Neidin serkulta on tullut meille karvavuorisia saappaita, jotka menee hyvin neidille. Sekä crocsin talvisaappaat jotka ostin, menee vielä viileillä kevätkeleillä, sillä ne eivät olleetkaan kovin lämpöiset eivätkä myöskään pidä yhtään vettä. Lisäksi olen ostanut lämpimille keleille crocsilta saappaat. Ja kun kelit tästä lämpenee niin eiköhän me jostain osteta sellaiset hyvät lenkkarit joilla pystyy menemään. Onneksi yhdet varrelliset lenkkarit kaapista löytyy, joten jos oikein nopeaan tulee lämpimät kelit niin saadaan edes jotakin jalkaan. ;) 

Pipoja on varmaan kymmenen, joten niitä on sitten joka päivän mielen mukaan omanlaisensa. ;) Hanskoja löytyy myös keväältä pinkit ja harmaat, joten niitäkään ei tarvinnut kevättä varten mennä erikseen ostamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti