sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kevään kivoin viikonloppu!

Kevään kivoin viikonloppu on tulossa taas lapsimessujen merkeissä 15.-17.4.2016! Helsingin messukeskuksessa.

Itse olin viime vuonna ensimmäistä kertaa lapsimessuilla ja tykkäsin. Päätin heti, että ensi vuonna uudestaan. On suuri ilo päästä messubloggaajien joukkoon ja päästä nauttimaan messujen antimista sen kautta. 

Messuilla aioitaan mennä katsomaan neidin kanssa Muumeja ja Miinaa ja Manua, ainakin. Satu Sopanen tuttiorkesterin kanssa on varmasti myös neidin mieleen. Itse odotan näytteilleasettajilta eniten: Silverjunglen osastolla tietenkin käydään moikkaamassa tuttuja. Mutta näin kun olen kotimyyjä itse, niin vaatteet ovat jo valmiiksi tuttuja ja kaikki suosikit löytyykin jo vaatekaapista. :) Ipanaisten osastolla ajattelin käydä katsomassa jospa tulasta olisi jokin hyvä messutarjous, sillä ensi syksyksi tarvittaisiin ehkäpä jo kahta kantoreppua. Punavuoren peikon osastolla täytyy käydä kurkistamassa olisiko niillä bugaboon vaunuja mukana esillä, sillä haluaisin nähdä pari kuomu värivaihtoehtoa livenä, ennen kuin tilataan ne sisarusrattaat. Vaikka värin olen kyllä jo melkein varmaksi päättänyt jo. ;) Muuten mennään avoimin mielin ja tutustutaan eri messuosastoihin ja toivotaan että löytyy kivoja messutarjouksia. :)

Nyt arvonkin teille yhden lipun (arvo 18€) messuille. Lipun voi käyttää millä päivällä tahansa perjantaista-sunnuntaihin. 
Arvonta aikaa on 9.4.2016 klo 21 asti. 

Arvontaan pääset osallistumalla jättämällä kommentin ja kertomalla miksi juuri sinä haluaisit messuille. Muista myös antaa toimiva sähköpostiosoite, jotta saan mahdollisimman nopeasti yhteyttä voittajaan ja näin saadaan lippu ajoissa perille voittajalle.

Jos olet blogini lukija saat kaksi arpaa, muista mainita kommentissa jos sinulla on kaksi arpaa käytössä. (Lukija/seuraaja joko bloggerin, instagramin tai bloglovinin kautta) 

Voittajan nimi julkistetaan blogissa viimeistään 10.4.2016 klo 10. 
Onnea arvontaan!


9 kommenttia:

 1. Neljän pienen tenavan äitinä sitä tarvitsee välillä pientä irtiottoa kotoa =) Messut on olleet mulle nyt muutamana vuotena sellainen oma pieni juttu =)

  jennihasalo(a)gmail.com

  kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 2. Odotan messuilta uusia tuulia, tuoreita ajatuksia ja hyviä tarjouksia, irtiottoa arjesta...
  tnvkstrm(a)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla kivaa päivää perheen kanssa ja messutarjouksia tietysti myös :) Kahdella arvalla mukana!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla kivaa päivää perheen kanssa ja messutarjouksia tietysti myös :) Kahdella arvalla mukana!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 5. 2lla arvalla mukana. Antaisin lipun veljeni avokille joka saa kuukauden päästä ensimmäisen lapsensa :) sit pidän peukkuja että saisin itselleni jostain kilpailusta kanssa liput että pääsisin seuraksi!
  dharma80 (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti menossa messuille pienen perheeni kanssa ja lipun voittaminen olis luksusta köyhälle kotimammalle ja voisi käyttää lippukassasta sitten vähän messutarjouksiin! ;)

  Terkuin Emmi, emmih_@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Haluisin lähteä viettämään messuille kivaa päivää perheen kanssa. Varsinkin odotan 3-vuotiaalle esikoiselle hauskaa tekemistä. sonja.patana(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ystävän kanssa viettämään rentoutumispäivää. Lippurahalla voisi vaikka tarjota hampparit ystävälle;) Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Olen isojen tyttöjen kanssa sinne menossa viettämään laatuaikaa eikä lippuja vielä ostettu, tämä tulisi siis tarpeeseen.
  Kahdella arvalla mukana
  Inkinen995@hotmail.com

  VastaaPoista