sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Uutta ilmettä nopeasti!

Mä jo syksyllä olisin tahtonut olohuoneeseen uuden maton. Mutta tyydyin vaihtamaan takkahuoneen ja olohuoneen matot keskenään. Mutta nyt tällä viikolla näin mainoksessa valkoisen karvalankamaton edullisesti. Ensin mietin kaks päivää et onko se nyt niin pakollinen. Mutta tulin siihen tulokseen et joo on se aika pakollinen. ;) Vielä kun torstai illalla siirrettiin sohvan edestä arkku joka on ollut "sohvapöytänä" pois, niin vanha matto alkoi mielestäni näyttämään liian epäsopivalta. 

Ei tuo vaan sovi nyt yhtään. Ja tosi hassusti otin tuon kuvankin.. 

Lauantaina sitten käytiin kotiuttamassa uusi matto ja on se vaan niin paljon kivempi. :)Matto on siis luonnonvalkoinen väriltään. Vielä kun se oikenee kunnolla niin näyttää varmasti paremmalta. 

Vielä kun sais sellasen ihanan vaaleanharmaan lattian...


4 kommenttia:

 1. On se paljon parempi! Mut emmä pysty sulle harmaaks lattiaks muuttumaan. Mitä siitäkin tulisi jos kaikki haluais harmaan lattian...ei Tää yhteiskunta pyöri sillä lailla!... :D Sorry, oli ihan pakko. Me voidaan tulla pikkasen naarmuttaa lattioi...ni kyl ne sitten on pakko hioo ja maalata.
  -sisko-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Niin se vaan taitaa olla ettei toi lattia pysty muuttuu siks ku mä haluun! :D Mut jos tuutte naarmuttaa sitä niin jos mä sit saisin. :D Tai sit rakennatte mulle vaiks synttärlahjaks ihan uuden talon jossa on se ihana lattia! :P

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mitäs kissat uudesta matosta tuumaa? Anoppi kun hommasi tuollaisen maton niin Max ei suostunut kävelemään sen päältä vaan kiersi aina reunoja pitkin. Kai se tuntu tassuissa jotenkin hassulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ada tykkäs matosta heti. Mutta Benin piti ensin kävellä "varpasillaan" sen päältä. :D Mut nyt on jo Benikin tottunut siihen. Ne on kai niin tottuneita jo siihen et meille voi tulla ihan mitä vaan ja siihen on vaan pakko sopeutua. :) Tosin vieläkään ne ei tykkää lampaantaljoista, paitsi Ben jos saa salaa nukkua sellasen päällä, mutta ei julkisesti voi sitä myöntää, et sen päällä voi nukkuakin. :D On ne kissat vaan hassuja välillä.

   Poista