perjantai 31. tammikuuta 2014

Meidän vilukissat

Meidän kissat on näin talvella oikeita vilukissoja. Molemmat nukkuu enimmäkseen peiton alla tai patterin alla sekä toinen kissoista petterin päällä. Toinen kissoista tulee vielä aina saunaankin mukaan ja jää sinne jälkilämpöön nukkumaan. Toinen kissoista ei uskalla saunoa, mutta tällä viikolla meni saunan lämpöön nukkumaan heti kun saunominen oli lopetettu. Yksi kiipeilypuistakin on sijoitettu patterin eteen niin, että siinä oleva "pesä" on patteriin päin lämmittäen sen sisältä. 

Silti vaikka he kuinka mukamas palelevat näin talvipakkasella, on mukavaa välillä mennä haistelemaan ulkoilmaa. Meidän kissathan on sisäkissoja ja pääsevät ulos vain valvotusti. Tosin Benin tassut alkoi aika nopeesti palelemaan ja sisälle oli juostava. 


Toki voihan sitä välillä nukkua niinkin ettei ole peiton alla, mutta sitten sen peiton on vähintään oltava alla. Pelkällä sohvalla kun jos olis niin kylmähän tulis. ;) 


Monet vois kuvitella, että patterin päällä olis epämukava nukkua, mutta meidän Ada nukkuu suurimman osan päivästään patterin päällä. Ostin sellaisen patteriin laitettavan pedinkin, mutta siihen ei kumpikaan koskaan suostunut menemään, vaan sitten oli nukuttava patterin toisessa päässä. Joten mukavuudenhaluinen kissa tää ei aina ole.

No mutta se tällä kertaa meijän kissoista. 

Tammikuun viimeinen päivä, tämä kuukausi on mennyt jotenkin tosi nopeasti. Maanantaina mulla alkais työt tämän pitkän sairaslomani jälkeen. Miten mä oikeen jaksan herätä aamulla tai olla koko päivän hereillä. ;) Täytyy nämä kaksi päivää ottaa vielä rennosti. Tosin huomenna olisi siskonpojan 1-vuotissynttärit ja sunnuntaina oon menossa katsastamaan me&i:n uuden malliston. Oon niitä jo netistä selannut ja pari juttua on ollut ihan kivoja, mut kuvien perusteella ei oo tullut vielä mitään pakko saada oloa. Katsotaan sitten sunnuntaina miten on. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti