perjantai 5. elokuuta 2016

Ristiäiset

Nyt on vietetty toisen prinsessan ristiäiset. Nyt saa olla ja nauttia omasta perheestä. Ei mitään pakollista tekemistä enää tähän kesään. Loppukuusta lähdetään vielä yhdessä kesälomareissulle Kuusamoon. 

Ristiäiset sujui hienosti. Vauvakin oli tosi kiltti kummitätinsä sylissä, muutama pieni itku muttei sen kummallisempaa. Itse kastetoimitus kesti todella vähän aikaa ja pappi puhui puheessaan pukeutumis vinkeistä.  Isosiskolla oli tärkeä tehtävä kuivata pikkusiskon pää. <3
 Tarjottavat tein taas melko lailla itse, vähän äitini oli auttamassa kakun ja makaroonisalaatin kanssa ja anoppi munien kanssa (auttoi äitini ja anoppi muissakin jutuissa, iso kiitos heille) sekä karjalanpiirakat oli kaupasta valmiina ostettuja. Menulta siis löytyi makaronisalaattia, karjalanpiirakoita munavoilla, kakkua, marenkeja, hirvensarvisuolapipareita sekä mokkapalamuffinseja. 
 Viimeksi ristiäisiin olin tilannut kakunpäälis koristeen, mutta tällä kertaa päätin kokeilla onnistuisinko itse tekemään. No ne päätyivät kakun päälle, ettei ne nyt ihan katastrofit olleet. 
Tytöille olin ostanut juhlamekoiksi tyllimekot. Isomman neidin oli pomp de luxilta ja pienemmän name it:iltä. Minä puolestaan siskon opastuksella löysin mekon cubukselta ja miehen vaatteet löytyikin kaapista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti