maanantai 18. tammikuuta 2016

Ihana talvi

Nyt se talvi on vihdoin täällä ja me nautitaan täysillä ulkoilmoista. Mä oon niin talvi ihminen kuin vain voi olla. On ihanaa kun ulkona on kaikkea tekemistä. Neiti sai joulupukilta plaston rattikelkan ja nauttii sen kyydissä olemisesta vaikka kuinka paljon. Kun vaan joku jaksais toimia moottorina ja vetää loputtumiin. Käytiin viime perjantaina ekan kerran pidemmällä ja hyvin sujui kelkalla meno. Käytiin hautausmaalla ja vaikka meiltä on sinne päin oikeastaan pelkkää ylämäkeä niin neiti istui tyynesti kyydissä eikä edes pudonnut kertaakaan, jota vähän pelkäsin ennen kuin lähdettiin matkaan. 
Viikonloppuna neiti sai testata ekan kerran hiihtämistäkin ja hyvin sekin sujui ensikertalaiselle ja vieläpä niin ettei ole tänä talvena kenenkään nähnyt hiihtävän. Mutta niin vaan neiti tiesi miten suksilla tulisi mennä eteenpäin. Sukset tosin on vielä vähän pitkät sekä sauvat, mutta ei se kokeilua haitannut. 
Neiti on myös oppinut kolaamaan pihaa, joten munhan ei enää tarvitse pihaa putsata kun sen voi hoitaa lapset. ;) Meillä kun hoitolapsetkin ovat viikolla hyvin innokkaita kolaajia. Välillä täytyy oikeen ihmetellä miten lapset jaksaa kolata ja kolata pihaa, mutta hyvä että tekemistä riittää. Liukurimäessäkin ollaan muutamasti käyty ja voi että siellä kuuluu riemunkiljahduksia kaikilta lapsilta. Ja onhan se kivaa, muutaman kerran kun itsekin testasin. :D On muuten hauskaa mennä pitkien liukurien kanssa yhdessä lasten kanssa ja muutenkin pitkien liukurien avulla on paljon helpompaa lapsille opettaa sekin taito. Toivottavasti vielä piisaa muutaman viikon lunta jotta saadaan nauttia näistä ihanista ulkoilukeleistä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti