torstai 25. kesäkuuta 2015

Leikkivieraita

Mikä piristää kotiäitiä sen enempää kuin ystävät kylässä. Saimme eilen rakkaan ystäväni ja hänen poikansa päiväksi meidän kanssa leikkimään. Ja voi miten meidän neiti olikin taas äidistään mustasukkainen, kamala itku kun toinen tuli minun syliini. Pitäisi vissiin neitiä viedä välillä hoitoon tai jättää isänsä kanssa kotiin enemmän. Olen aika vähän missään ollut ilman neitiä. Nyt keväällä muutamat Silverjungle vaatekutsut olin pitämässä ja silloin neiti oli aina isänsä kanssa, mutta ei se kolmen tunnin poissaolo kotoa oikein hirveästi vielä ole auttanut siihen ettei hän olisi niin paljon minun perääni. Saas nähdä miten syksyllä on kun kotiin tulee kolme vierasta lasta hoitoon, kun aloitan taas työt. 


Neiti sai ihanan kesäasun lahjaksi, joka oli tuotu Roomasta saakka. Aivan ihana, tämä lastenvaatteita rakastava äiti rakastui siihen täysin. Kumpa vain pian tulisi lämpimät ilmat. :)
Neiti olikin ihan väsynyt leikkikaverin lähdettyään kun ei malttanut päiväunia nukkua. 

 
Viime viikolla löysin prismasta tuon ihanan vaunuverhon, meillä kun on ollut vain se valkoinen ennen tätä, nyt on brion vaunuissa sitten tämä toinen niin ei tarvitse koko ajan edestakaisin siirrellä sitä yhtä.

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellenne! Oli tosi mukava käydä kylässä ja nähdä teitä taas pitkästä aikaa! Meilläkin kotimatka meni rattoisasti kun poitsu leikeistä väsyneenä nukkui koko matkan :D

    VastaaPoista