sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Meidän ekat lapsimessut

Me suunnattiin lauantai aamusta koko perheen voimin kohti Helsingin messukeskusta lapsimessuille. Moni muukin oli suunnannut matkansa samaan paikkaan. Mutta vaikka ryysistä oli paljon, niin silti saatiin kaikkea kivaa kotiin viemiseksi. Siellä oli paljon erilaista ostettavaa sekä paljon kaikkea mitä sai maistella sekä kätevä liberon vaipanvaihtopiste, jossa vaippa vaihtui uuteen kätevästi messuostoksien lomassa. Kamera vaan pysyi liikaa kassissaan, siksi kuvia itse messuilta ei juurikaan tallentunut. Tällä äidillä oli niin paljon katseltavaa ja lapsi suurimmaksi osaksi sylissä. Miten tämä äiti taas oli unohtanut manducan kotiin. Neiti ei millään rauhoittunut vaunuihin, vaan oli mielummin sylissä. Joten jos omistaa kantorepun kannattaa se ehdottomasti ottaa mukaan messuille. Tästä viisastuneena sunnuntai iltapäivästä kun lähdettiin uusintakierrokselle messuille, otin pelkästään manducan ja hienosti sujui sen kanssa, neiti jopa nukahti. :) 


Edullisia messuostoksia olisi varmasti pystynyt enemmänkin tekemään, mutta itse en jotenkin aluksi päässyt ostosten makuun ollenkaan. Olen nyt tykästynyt Silverjunglen vaatteisiin, kun itse niitä kotikutsumyyjänä myyn ja saan sen takia helposti niitä ostettua, joten muiden vaatemerkkien messutarjonta ei minua miellyttänyt tällä kertaa. Polarn o. pyretin vaatteet on vielä toiset jotka on tosi suosikkejani kanssa ja niitä ei messuilla ollut, joten mitään vaatetta ei tullut ostettua, vaikka minut tunnetaankin lastenvaatteiden suurostajana. :D


Me ostettiin messuilta kg desingin silikoninen ruokailualusta, vaaleanpunainen jossa kaksi pöllöä. Olisin tahtonut sen pilvenä, mutta sitä ei ollut enää jäljellä siinä värissä missä tahdoin niin ostettiin sitten pöllöalusta. Sekä ostin nubyn snackpurkin, meillä on ollut jo yksi sellainen eri merkkisenä ja tämä tuntui jotenkin kätevämmältä niin testataan sitä sitten. Saatiin muutamia välipala maistiaisia kotiin sekä testivaippoja. Hipp jakoi myös sukkia.Suurin messuostos saapuu vasta ensiviikolla kotiin. :) Niin aluksi mulla oli ihan sellainen olo, ettei oo mitään ostettavaa, mutta sitten lauantaina kun oltiin jo päätetty suunnata autolle päin, löysimme osaston jossa myytiin polkupyöränperäkärryä, jota oltiin jo netistä aikaisemmin katsottu ja päätetty tilata. Nyt saatiin se edulliseen messuhintaa sisältäen kotiinkuljetuksen. :) Eli lähiaikoina tiedossa postaus siitä. Ensi vuonna haluan ehdottomasti uudestaan messuille. Oli tosi kivat messut ja ensi vuonna pitää ehkä tutkia paremmin messutärpit ennen messuille tuloa. :) Vaikka ei se haitannut vaikka ei oltu tutustuttu etukäteen, löydettiin silti paljon kaikkea kivaa ja tunnelma oli tosi mukava. Tuttujakin nähtiin . <3 Bongasiko joku meidät messuilta? Itse kun en niin ehtinyt vilkuilla ihmisiä kun oli kiire katsella messu osastoja. Mitä kivaa löysitte messuilta? 

2 kommenttia:

  1. Olitte uudestaan, fiksua! Mulle ihan sama olo kun päästiin kotiin, että kesti hieman sulatella. Siksi ensi vuonna olisi kyllä hyvä päästä, joko väljemmille vesille perjantaina tai sitten tosiaan kahdesti vaikka pe ja la. Mekin katsottiin niitä peräkärryjä, vaikka ei sellaiselle ole nyt käyttöä mutta vähän kismittää ettei ole aiemmin tajunnut. Hyvä ostos varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me lähdettiin sunnuntaina uudestaan Minnan kanssa kun sen teki mieli sinne. Ja mulla kun oli passi käytössä niin tottakai lähdettiin. Minnan kummityttö oli siellä tanssikilpailuissa. Mutta jos menisin kahtena päivänä niin menisin ehdottomasti perjantaina ja lauantaina, koska osa näytteilleasettajista alkoi jo iltapäivällä kolmen maissa paikkailemaan ja sitten oli kaikkea aika lailla muutenkin jo vähän. Ajatellen just jos aikoi ostaa jonkin tuotteen tietyssä värissä, niin muut oli jo ehtineet ostaa. :D Mä oon jo monta vuotta sitten sanonut et jos mulla joskus on lapsia niin tahdon sellasen, itse kun kerran olen kaatunut pyörällä murtaen käteni en suostu sinne takatarakalle ottamaan. Mutta nyt innolla odotellaan et päästään testaan. :)

      Poista