sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Neidin suosikkilelut osa 1.

Ajattelin aloitta pienen postaussarjan neidin suosikkileluista, jotta saan tallennettua jonnekkin muistiin mitkä on olleet suosituimpia leluja neidillä ja voihan tästä joku pienen lapsen vanhempi tai tuttu saada ideoita lasten leluihinkin...

Ensimmäisenä saa kunnian brion juhlavuoden heppa ja seepra. 

Meille muutti muutama viikko sitten brion juhlavuoden 2014 heppa. Ihana vetolelu. Joulupukki toi neidille jo seepran ja neiti onkin tykännyt sen kanssa leikkiä, joten halusin meille myös juhlavuoden hepan. Onhan se nyt kiva muisto neidille kun on samana vuonna kun hän on syntynyt niin ilmestynyt. Neidin mamma jutteli, että oli löytänyt edullisesti tämän jostain kaupasta ja käskin hänen ostaa jos jostain löytää toisen meille kotiin. Mutta me saatiin se kotiin jonka hän jo oli ostanut. Joten neidin mamman ansioista meillä on tämä ihana heppa. Me ollaan neidin kanssa jo yhdessä toivottu synttärilahjaksi brion keinuheppaa. ;)


Tämän äidin silmä tykkää hirmuisesti brion leluista, sekä neiti tykkää melkein eniten leikkiä brion tällä hepalla ja seepralla sekä brion peruspalikoilla.

Noita peruspalikoita olen ostanut kirppikseltä ja ne on väriltään niitä valkoisia, limenvihreitä, vaaleanpunaisia, mustia ja punaisia. Näkyvät nyt kyllä kuvassa vähän huonosti. Olen miettinyt että vois ostaa yhden uuden sellasen laatikon, koska neiti näillä kovasti tykkää leikkiä ja ovat jokapäiväisessä käytössä sekä aikuisenkin on kiva leikkiä kun voi lapsen kanssa rakennella torneja ja erilaisia juttuja näistä. Myös nuo helistimet on edelleen hyvin suosittuja leluja.

Eli ensimmäiset suosikkilelut meidän perheessä ovat olleet ehdottomasti brion vedettävät lelut ja peruspalikat. Näillä alettiin meillä leikkiä siinä vaiheessa kun neiti oli 6,5 kuukauden ikäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti