perjantai 6. maaliskuuta 2015

Siisti muki!

Edellispäivänä saapui mullekin kotiin kaunis Pidä Ruotsi siistinä-kampanjan muumimuki. Tämä muki on siis valmistettu myytäväksi Ruotsiin ja normaaliin Suomen myyntiin sitä ei tule. Parista nettikaupasta taisi Suomestakin löytyä. Mun muki on tilattu Ruotsista. Syksyllä on tulossa vielä toinen samaan kampanjaan liittyvä muki. Täytyy siis syksyllä tilailla se toinen muki, jotta ne ei jää puuttumaan kokoelmista. Tosin mun kokoelmista puuttuu ysäri mukit yhtä lukuunottamatta sekä fazer ja muumipeikko unelmoi sekä millenium. Mutta itse en niihin aio laittaa rahaa kiinni niin paljon kun niistä pyydetään, niin ne saavat jäädä mun kokoelmista pois.


Mä tykkään kyllä tästä pidä Ruotsi siistinä mukin väristä. 


Lähipäivinä luvassa postausta meidän astioista, joten sitten vilautan vähän enemmän kuvaa muumiastioista. ;)

Onkos siellä muita muumimukien keräilijöitä tai muumi astioiden käyttäjiä? :)

4 kommenttia:

 1. Mun ei pitänyt keräillä mitään mutta sitten eksyin jollekkin sivulle ja sitten selvisi että osa meidän arkikäytössä olevat mukit on 80-100 € arvoisia. Joten nyt 9 kpl joutui vitriiniin. =) Tuo muki kiinnostaa kans joten jos se tulee vastaan ruotsissa kesällä niin voi hyvinkin olla että se tarttuu mukaan ;) Ja tosiaan mun ei pitänyt mitään kerätä. Päätin kuitenkin että EN osta mitään vanhoja mukeja, ne mitkä jo on saa olla ja uusia saa myös tulla (vissiin ;) Ja ei...edelleen, en kerää ;) ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan pitänyt alkaa näitä keräileen, mutta valmistujais lahjaksi kun sain aika paljon ja kun tajusin että ovat aika arvoikkaita niin keräily alkoi.. Ja nyt niitä onkin vitriinissä aika paljon. :D

   Poista
 2. Mun siskolla on kotivakuutuksessa erillinen lisäys Muumi-vitriinille.. Huoh, en tajuu 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kannattaa vakuutus ottaa arvokkaimmille muumeille. :D

   Poista