sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi vuosi

Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä kotona, neiti nukkui rauhallisesti omassa sängyssään kun muut katseli ulkona raketteja. On se vaan helppoa kun on kamerallinen itkuhälytin, voi itse katsoa rauhassa raketteja näkemällä samalla koko ajan mitä neiti omassa sängyssään tekee. :) Uusi vuosi vaihtui kauniissa kuun loisteessa, joskin kyllä vähän oli sumua, mutta ei liikaa ettei olisi raketteja nähnyt. Me ei olla miehen kanssa ostettu kuuteen vuoteen rakerreja, niin emme ostaneet nytkään. Ja silti näimme monen monta rakettia. Kuuta ympäröi muuten hieno tuollainen valokehän näköinen rengas. Bongasiko joku muu sen uutena vuotena?!?


Uusi vuosi ja uudet jutut. No ei vaan eipä täällä niinkään uudet jutut ala pyötimään samoilla mennään kuin ennenkin. Tosin postausideoita otetaan vastaan, mitä te haluaisitte nähdä tai kuulla meistä. En kyllä ihan kaikkea lupaa kertoa ja näyttää, mutta kuitenkin ideoita saa antaa. Tuntuu välillä, että kerrottavaa olisi, mutta en vaan saa aikaiseksi tehdä niistä postauksia.


Uutta vuotta ollaan elelty nelisen päivää ja ilmat ulkona on ainakin olleet todella vaihtelevat. Ensin oli valkoista, sitten olikin loskaa ja sitten satoi vettä, eilen taas räntää ja myrskysi ja tänään tulee lunta, huomiseksi kai oli luvattu pakkasta. Ei ainakaan tylsäksi käy kun ilmat vaihtelee päivittäin. Äitinikin osti mulle liukuesteet vai mitkä niiden nimi on kenkiin, jotta en murtais toista kättä tai jalkaa. ;) Niitä testattiinkin eilen siskon kanssa räntätuiskussa, hyvin piti jäällä ja oikeesti sai kävellä rauhassa pelkäämättä koko ajan löytävänsä luunsa yhdestä kasasta maasta. ;) Ai miten niin mä pelkään, että voisin kaatua enhän mä juurikaan koskaan oo kaatunut, kerran vaan ja sittenkin kunnolla. :D 


Tänään aloitettiin joulukoristeiden siivous, kuusta en raaskisi viedä pois kun se on niin nätti eikä varisekaan vielä, mutta silti se kyllä saa luvan lähteä. Eihän me ees enää muisteta laittaa siihen valojakaan palamaan. Ensi vuonna haluan kyllä tuoda kuusen hyvissä ajoin ennen aattoa, koska en mä siitä enää joulun jälkeen oikein perusta. On paljon kivempaa jos voi luoda sen jouluntunnelman aikasemmin, kuin että se jouluntunnelma on täällä joulunpyhien jälkeenkin kun ei oikeestaan enää jaksais siltä kerralta joulua ollenkaan. Ja onhan se loppiainenkin jo tiistaina. Oliskohan huomenna niin ahkera, että siivois oikeen kunnolla, kaikki joulu pois ja kevät tilalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti