sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Onnellinen

Hei, me ollaan oltu pikkuneidin kanssa aika onnellisia, tässä viime päivinä. 

Keskiviikkona meille saapui kotiin kolme pakettia tai ei ne ihan kotiin tulleet, mutta isimies haki ne postista. 


No miksi me sitten oltiinkaan niin onnellisia noista paketeista. No siksi, että yksi päivä selailin eräitä verkkokaupan sivuja ja silmiin sattui just sellaset vaunut kun mä oon Olivian raskausajasta saakka haaveillut ja niissä oli vielä aika hyvä tarjouskin. No mä sitten rakkaalle miehelleni näytin katso mihin hintaan olis just sellaset vaunut mitä mä oon salaa haaveillut yli puol vuotta kertomatta ollenkaan tästä ja siis oon osannut olla ihan vinkumatta, että mun olis sellaset saatava. Siis mehän ei mitään vaunuja tarvittais kun meillä ne hartanit on jotka esikoiselle ostettiin. Mutta mun ihana mieheni hetken päästä ilmoitti mulle, että ne on sitten tilattu. Siis, mitä ne on tilattu!! Ja niin siinä kävi, että muutaman päivän päästä tuli saapumisilmoitus. :)


Ja paketista paljastui briot. Brion happyt, nivelaisalla ja eva-pyörillä, jossa on ratasosa ja vaununkoppa erikseen. Tuota vaununkoppaa ei tosin neidillä montaa kertaa ehdi käyttämään, kun on jo niin iso ja periaatteessa ei saisi enää laittaakaan kun osaa nousta itse istumaan, mutta ollaan yhdet päiväunet nukuttu niissä kun ei kuitenkaan päiväunilta herättyään lähde itse nousemaan kun on sen verran toppaa ym. päällä. Näistä tuli meille vähän sellaiset kakkosvaunut, kun lähdetään johonkin niin nää napataan mukaan. Värinä ihana black denim. 


Neitikin tykkäs näistä ihan hirmuisesti sen verran levee hymy tuli kun pääsi testaamaan. Lauantaina testattiin oikein kunnolla kun mentiin vähän shoppailemaan ja hyvin toimivat kauppakeskuksessa ja unetkin maistuivat. :)


Niin, että kyllä me vaan ollaan onnellisia neidin kanssa kun omistetaan tuollainen aivan ihana isimies ja sitten tälläset ihanat vaunut. Niin ja jos tää äiti oli ennen ihan hurahtanut lastenvaatteisiin niin nyt vissiin näihin vaunuihin ja myös brion lelut on aika kova juttu tässä taloudessa. :) 

Onkos siellä ketään muuta jotka tykkää hirmu paljon vaunuista tai just noista brion leluista?!? Vai oonko mä ainut hurahtanut... 

6 kommenttia:

 1. Mä en oo brioon hurahtanut, mutta emmaljungaan kyllä. Kotoa löytyy jo 2 kärryt ja kolmannet odottaa noutoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et muillakin on monet. :D Meiltäkin löytyy yhdet emmaljungat twin city crossit, ostin ne ystävältä kun se osti uudemmat supervikingit. Mutta ne on ostettu töitä varten, että niitä en edes käytä tällä hetkellä ja toki se olisikin kummallista työnnellä vaunuja toinen puoli tyhjänä. Mutta elokuussa jos aloitan taas työt niin ne tulevat ahkerampaan käyttöön. Että mä en niinkään oo merkkiuskollinen näimmä kun kolmet eri merkkiset löytyy kotoa. ;) Mutta mulle olis kyllä brion tuplatkin käynyt oikeen hyvin, mutta nuo emmaljungat oli niin edulliset etten voinut jättää ostamatta...

   Poista
 2. Meillä Brio Happyt, yllätys yllätys liilana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen kun selailin noita brion vaunuja et mahtaakohan teillä olla juuri nuo lilat, et sopeis sulle just parhaiten. :)

   Poista
 3. Hienot!!! =D Jos meillä olis tilaa minulla olisi varmaan muutamat vaunut ;) Mutta nyt ei olla yli 2 viikkoon käytetty vaunuja lainkaan kun Astor ei enää nuku päikkäreitä lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D En siis oo ainut joka tahtois koko ajan uusia vaunuja. ;) Kauheen vaikeaa tietää aina millasista tykkää hetken päästä. :D

   Poista