keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kevät takki ja kengät

En ole edes ehtinyt esitellä uutta kevät takkiani, joka minun oli pakko hankkia, koska talvitakki tuntui jo helmikuun lopulla hyvin kuumalta ja mikään vanha kevät takki ei vain enää yksinkertaisesti mennyt kiinni. Pohdin pitkään, että jos kuitenkin pystyisin menemään koko kevään vaikka villatakin kanssa, mutta se on huono jos sataa tai tulee. Olin kuitenkin päättänyt etten hirveästi laita rahaa takkiin, jos ei löydy mitään edullista niin tyydyn kulkemaan villatakin kanssa. Mutta löysin h&m:n äitiystakin joka oli vielä edullinenkin. Takki on osoittautunut tosi hyväksi ja mikä parasta se ei päällepäin näytä ollenkaan äitiystakilta, joten luulisin että voisin sitä käyttää myös ensi syksynä ja keväänäkin.


Takki vilahtikin jo pitkäperjantain postauksessa kuin myös uudet kevätkenkänikin. Joissa tuo takki on ehkä paremmin kuvattuna kuin tässä nopeassa räpsyssä. ;)

 
Olen jo kauan halunnut conversen tennareita, mutta edelleenkään en niitä raaskinut hommata joten ostin dinskosta sitten vaaleanpunaiset tennarit, jotka saavat paikata conversejen paikkaa siihen saakka kunnes raaskin ne hommata tai en niitä enää halua vaan mieleni valtaa jotkut muut kengät. Tosin nyt olisin iloinen jos saisi jo vetää ballerinat jalkaan, koska kenkien laittaminen on todella hankalaa ison vatsan kanssa.

Näissä kuvissa mulla on myös jalassa Me&i:lta saamani emännänlahja housut. Ja siis olin ihan vaan lähikauppaan menossa kun käskin mieheni ottaa kuvan näistä kengistä ennen kuin ne on ihan likaiset. Joten en normaalisti liiku nuo housut jalassa, jos laitan kevättakkini päälle, sillä enemmin ne sopii mielestäni vaikka hupparin kaverina.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen takki! Itsekin mietin samaa että joutuukohan sitä uuden takin hankkimaan mutta koska nyt on ollut sen verran lämmin niin olen vain vipeltänyt menemään takki auki :D Toivotaan siis että suht lämpöiset kelit jatkuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin eka meinasin et tuun hyvin toimeen ilman kevättakkia, mutta tän tosiaan ostin jo maaliskuun alussa ja sen jälkeen oon kyllä ahkerasti käyttänyt sitä et on ollut kyllä joka euron arvoinen. Ja tosiaan jos ei olis tullut vastaan edullista niin en olis ostanut. ;)

      Poista