tiistai 4. helmikuuta 2014

Viikonloppuna

Viikonloppuna tuli syötyä herkkuja ihan liikaa. Lauantaina juhlittiin siskon pojan 1-vuotis synttäreitä. Me vietiin pienelle miehelle lahjaksi ihanat oranssit name it:n pöksyt ja benettonin paita, oranssi sekin tietty. Pakkasin ne lapanen salkkuun, niin ei tarvinnut sitten lahjapaperia alkaa tunkemaan mihinkään. ;)


Sunnuntaina olin sitten Me&i kutsuilla. En muuten vieläkään innostunut tän kauden jutuista vaikka livenä ne näin. Yhdet housut tilasin en muuta. Myyjällä oli myös vanhoja mallistokappaleita mukana ja niitä sai edullisesti ostella. Niistä löysinkin syksyn mallistossa olleen mustan fleecejakun. Nyt ootan niitä lisäyksiä, jotka pitäis tulla maaliskuun alkupuolella, jospa sieltä jotain löytyis joka olis munkin mieleen. Tosin kukkaro kiittää kun ei löydä mitään mieleistä. 

Maanantaina aloitinkin sitten ne työt kahden kuukauden tauon jälkeen. Työpäivä meni aika nopeasti ohi, olin kyllä väsynyt päivän jälkeen. Mutta menee varmaan aikansa ennen kuin taas tottuu uuteen rytmiin ja siihen ettei vaan voi olla koko päivää ja tehdä mitä huvittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti