perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukortit

Mulla oli tänä vuonna aikomus tehdä kortit tosi ajoissa. Mutta miten siinä taas kävikin niin, että viimiset oli tänään vasta valmiit. Mähän olin suunnitellut, että teen ne kaikki viime viikon sunnuntaina kun mulla ei oo mitään. Ja kun tän käteni menin murtamaan niin ne sitten vähän jäi. Tein niitä pikku hiljaa tässä valmiiksi, kun ei tolla vasemmalla kädellä jaksa niin hirveesti yhteen putkeen tehdä. Ja mies oli tietty tosi iloinen kun sai kunnian kirjoittaa kaikki osoitteet. Mä kun en vasemmalla pysty kirjoittaa yhtään mitään mistä sais selvää muutkin ihmiset. Mutta nyt ne on onnistuneesti palautettukin jo. 38 postimerkkiä tuli tänä vuonna ostettua. Toivottavasti en kovin monen korttia unohtanut.


Kuvien laatu tulee hetken olee tällänen huonompi, sillä mä en pysty ottaa järkkäril kuvia, joten on pakko tyytyä pikku kameraan.

Hyvää alkavaa viikonloppua! Toivottavasti teillä kaikilla on sähköt tai ainakin pian tulee takaisin eikä oo mitään suurempia Seija-myrsky vahinkoja. Meillä oli kymmenisen tuntia sähköt pois, nyt näyttää siltä että ne olis pysyvästi tulleet takaisin. 

2 kommenttia:

 1. Hah, mä voin kuvitella, miten iloinen mies oli saadessaan osallistua joulukorttien tekoon oikein kunnolla!
  Meillä ainakin olisi joulumieli korkealla, jos lätkäisin edes kymmenen korttia naaman eteen, että paas vähän kirjoittaen jotain muutakin kuin oma nimesi tikkukirjaimin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei täällä ihan kiljuttu riemusta! :D Mutta hienosti kirjoitti kun mun kirjoitus näyttää eskarilaisen käsialalta. Vissiin kivempi näin, niin ei tartte hänen hävetä kun joulukortit menee perille! :)

   Poista