keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Vietät vaikka koko päivän kesäisen

Vai mitä ne lauseet olivatkaan siinä Puuhamaan mainoksessa mitkä aina jäi soimaan päähän. :) 

Me oltiin viime viikolla Puuhamaassa ja vietettiin koko kesäinen päivä, tosin taisi kaksi vesisadekuuroa iskeä päivän aikana. Eka sadekuuro yllätti meidät kun päästiin niiden niagaran putouksien ylätasanteelle. Ja ei muuten sitten se pussi liikkunut minnekkään kun liukumäki oli kastunut hieman vedestä, sai itse käsillä työntää itseään alas ja lisäksi kastui kyllä laskijankin peppu. :D Mutta onneksi on kesä niin se kuivaa sen minkä kastaakin. 
Me oltiin liikenteessä kotiäitiporukan miniporukalla. Miniporukka, koska kaikki eivät päässeet mukaan. Meitä oli siis neljä äitiä ja seitsemän lasta. Päivä oli ihana, mentiin lasten ehdoilla ja rauhallisesti, ei tarvinnut hosua ja hoputtaa lapsia. Väkeä ei paljoa ollut ja kaikki kiskatkaan ei vielä ihan auki olleet. Syötiin omia grillattuja eväitä, ikäväksi maastopalovaaran vuoksi sai käyttää vain kaasugrillejä, olisi tullut niin omat lapsuusfiilikset esille kun olis ollut se kunnon vanha puugrilli käytössä. Meillä oli siis lapsuudessa siellä aina eväinä folioon käärittyjä paahtoleipähamppareita ja niin oli nytkin, pikkasen päivitetty versio kylläkin.Täytyyhän sitä jotain perinteitä vaalia omille lapsilleenkin. 
Puuhamaa on hyvin samanlainen kuin silloin mun lapsuudessa, joitain uusia juttujakin oli kyllä tullut. Ihanaa puuhattavaa pienille koko päiväksi. Jopa niin paljon viihdyttiin, että ostettiin toisen päivän liput matkaan mukaan, eli tiedossa on tälle kesälle vielä toinen puuhamaa päivä. Kaikinpuolin hyvin siisti paikka, joten kyllä sinne kelpaa mennä puuhaamaan toiseksikin päiväksi vielä. 

Lapset tykkäsivät kun saivat mennä karuselleihin ja muihin juttuihin niin monta kertaa kuin vain mieli teki. Ja suurin jono taisi syntyä meidän porukan lapsista. :D 
Puuhanallea pääsi myös muutaman kerran päivän aikana tapaamaan. 
 Vesipuistoon ei menty tällä kertaa ollenkaan, oli tosi tuulinen päivä eikä mikään liian kuuma. Mutta jospa sitten seuraavalla kerralla mennään, jää nähtäväksi. Tuolla on niin paljon kaikkea, ettei millään ehdi yhdessä päivässä ilman kiirettä kokeilla kaikkea. 
Kaikinpuolin tosi kiva reissu ja kiva paikka.
 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti