maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus -16

Juhannus tuli ja meni. Me vietettiin rauhallisesti koko juhannus. Aattona mentiin valmiiseen ruokapöytään, vaikka ei pitänytkään. Mutta saatiin yhtäkkiä päähämme et jos mennään vähän ajelulle. No kannattihan se kun ei tarvinnu ite nähdä vaivaa ruuan eteen. :D 
Juhannuspäivänä heräiltiin hissukseen ja lähdettiin kohti muumimaailmaa. Isompi neiti kun on sinne pääsyä odottanut jo monta viikkoa. Nyt sitten mentiin kahtenä päivänä, koko odotuksen edestä. 
Lauantaina oli hyvin lämmin päivä, ei tuulen virettäkään koko saarella. Mutta silti nautittiin koko perhe. Vauva nukkui molempina päivinä miltei koko ajan vaunuissa, välillä heräsi syömään ja hetkeksi tankkaamaan syliä. Isompi neitikin oli ilman kiukutteluja molemmat päivät. 
Lauantaina hänestä aisti pienen jännityksen ja ei oikein malttanut olla paikallaan vaan halusi koko ajan seuraavaan paikkaan. Sunnuntaina taas malttoi jo olla paikallaan ja tutkia enemmän. Joten tämä kahden päivän reissu kaksivuotiaan kanssa oli kyllä nappivalinta. Molempina päivinä hän otti kesken päivän pienet päikkärit vaunuissa ja taas oli virtaa jatkaa matkaa. 
Sunnuntaina käytiin syömässä muumimaailman burgerissa ja täytyy sanoa että ihan tosi hyvät burgerit ja ranskikset saatiin. Olin asennoitunut että ne on sitä peruskamaa ja maksaa omaisuuden. Mutta eipä ollutkaan vaan maistu ihan hurjan hyviltä ja piti nälän koko päivän poissa. 
Lauantaina oli hieman enemmän porukkaa kuin sunnuntaina. Sunnuntai oli hyvin hiljainen päivä, ei tarvinnut missään jonotella ja sai rauhassa pikkuisetkin tutkittua kun joka paikka ei ollut lapsia täynnä. Olen ennenkin käynyt juhannuksena muumimaailmassa ja silloin on aina ollut rauhallista, että jos vaan mennään joskus taas niin kyllä juhannus on se paras valinta. Tosin en tiedä tahdonko kahta päivää taas peräkkäin, sillä aika raskasta se on. Huomaa kyllä näin maanantaina, että vähän väsymys painaa. Mutta mikä parasta meidän neiti oli tosi onnellinen kun pääsi tapaamaan muumimammaa ja mörköä. Joiden tapaamista oli eniten odottanut. Mikään ei ole niin ihanaa kuin nähdä oman lapsen silmät kirkkaina onnellisena.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti