sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikonloppu ilman suunnitelmia...

Minulla alkoi viikonloppu pitkään aikaan ilman minkäänlaisia suunnitelmia tai olihan mulla suunnitelmia. Olin päättänyt, että vihdoin siivoan kaapinsiivous projektini loppuun ja sen jälkeen voin laittaa jouluverhot ja muitakin jouluisia juttuja esille. Mutta miten kävikään. Torstai ja perjantai välisenä yönä mulla tuli kurkku kipeäksi. Töissä jaksoin vielä olla tosi hyvin eikä tuntunut ollenkaan hassummalta. Mutta kotiinpäästyäni hetken sohvalla oltuani tajusin että taitaa olla kuumetta tulossa. Ja niinhän se kuume sitten iski mulle. Eilen en jaksanut mitään muuta kuin nukkua, istuminenkin oli liian raskasta. Kamalaa yrittää syödä kun ei jaksa istua. Tänään on ollut jo vähän parempi ja ainakaan vielä kuume ei ole noussut takaisin. Saas nähdä miten illalla käy. Toivon kyllä, että olisi mennyt tuo kuume näin pian ohi, mutta yleensähän se sitten voi illasta alkaa taas nousemaan. Jännityksellä odottelen minne päin tämä flunssa menee. Toivon vaan niin, että olisi ohi kun juuri vasta olin kipeänä loka- ja marraskuun vaihteessa. Taitaa olla mulla alentunut tuo vastustuskyky ja kun aloitin työt päiväkodissa, niin siellä varmaan liikkuu enemmän flunssapöpöjä kuin kotona tehdessä töitä, kun lapsiakin on paljon enemmän. Ja nyt tuntuu muutenkin että kaiken maailman flunssapöpöjä on ollut tosi paljon liikenteessä. 

Ja taas kuvaton postaus, tiiän et kuvattomat postaukset on tylsiä, mutta mun kameraan ei oo tarttunut minkäänlaisia kuvia hetkeen. Ja muutenkin aika tylsät jutut täällä pyörii, mutta jospa sitä vaikka joulujuttuja jossain vaiheessa pääsis tännekkin kirjoittamaan. Toivottavasti te rakkaat lukijat jaksatte pysyä mukana vaikka hiljaiseloa täällä on tällä hetkellä ollut jo aika kauan. Ja tervetuloa mukaan kaikki uudet lukijat, joita on matkaan tullut! :)

Aurinkoista pakkassunnuntaita! 


Muoks. Niinpä se kuume sitten päätti nousta illasta takasin. Mä kun niin toivoin et pääsisin jotain muutakin jo tekemään kun makoilemaan, alkaa kiintiö olemaan täysi, sitähän on vasta kohta 2,5 päivää tehty. Ja lopusta ei tietoa... 


3 kommenttia:

 1. Päiväkodissa tuntuu että aina ne pöpöt jyllää ja itellekkin tulee sit joku flunssa :/ ja mä ainakin pysyn lukijana vaikkei postauksia kauheen useesti tuliskaan :) itekkin päätin aloittaa kirjottaa blogia ja kokeilla millaista tää on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä että ne pöpöt jyllää aina päiväkodeissa ja varsinkin tälläisinä aikoina kun talven ja pakkasen tuleminen pitkittyy. :/ Ihanaa kuulla että pysyt lukijana vaikka harvoin postauksia on tullutkin ja voi olla että hetken aikaa vielä jatkuukin niin. Kävinkin lukemassa sun blogia, kauniisti oot kirjoittanut tästä niin surullisesta ja synkästä asiasta ja lukijaksi tulin sinne. <3

   Poista
 2. Koitappa sisko parantua! <3
  -sisko-

  VastaaPoista