maanantai 23. helmikuuta 2015

Täällä taas!!

Nyt on läppäri tullut huollosta ja pääsee taas helpommin tännekkin kirjoittelemaan. :)
Siis enhän mä nyt silti lupaa mitään jokapäiväistä postaustahtia, mut jos nyt muutama tulis silloin tällöin. ;) Tosin en tiedä onko kaikki lukijat jo kaikonneet kun täällä ei mitään tapahdu ja muutenkin aika tylsät jutut, mutta jatketaan silti täällä samoilla linjoilla tai ehdotuksiakin otetaan vastaan.Meillä neiti on kovasti kasvanut ja tykkää hirmuisesti nousta koko ajan seisomaan ja tukea vasten kävelläänkin jo muutamia askelmia ja kaikista kivointa on kun joku vähän kävelyttää. Joten aika vauhdikasta meillä täällä on meno. Nuhaa ja yskääkin on ollut koko perheellä enemmän tai vähemmän. Saisi jo loppua nämä flunssat, alkaa väsyttämään tälläinen puolikunto ja myöskään en tykkää katsoa ja kuunnella neidin nuhaa ja yskää, ei kivaa ollenkaan. Sekä samalla on tullut aika huomata, että vauvavuosi vetelee viimeisiään, meidän neiti on jo aika iso tyttö. Päiväunien pituuskin on lyhentymässä, mutta silti onneksi nukutaan kyllä tarpeeksi. On samalla haikeaa ja samalla ihanaa, kun katsoo kun pieni oppii uusia asioita. Myös uusia tuulia on tullut tämän äidin arkeen, siitä teen oman postauksen kunhan ehdin. Olen aloittanut jotain josta olen unelmoinut pitkään. :) Ollaan taas kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Ei olla kaikottu, mielenkiinnolla seurattu ja odetettu kuulumisia. :)
  Olen tosin aika uusi lukija, aloin lukemaan viimevuoden lopulla, kuin sain oman enkelin syliin. On ollut mukava lukea saman kohtalon kokeneelta, miten elämä on jatkunut tällaisen kokemuksen jälkeen ( jos nyt voi sanoa mukava, mutta tiedät varmaan, mitä tarkoitan).
  Jos nyt jotain toivetta postauksista tahdot, niin itseäni kiinnostaisi kurkata sinun astiakaappiin, jos siellä joitain
  muumeja vilahtaa. :)
  Mukavaa kevään odotusta koko perheelle!
  -RP

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ettette oo kaikonneet minnekkään. :)
  Tiedän kyllä mitä tarkoitat mukavalla ja sinä varmasti tiedät mitä minä tarkoitan sillä, että mukavaa kun löysit blogini ja voin näin antaa vertaistukea sinulle. Lämmin osanotto ja paljon jaksamisia sinulle jokaiseen päivään. <3

  Kyllä minulla vilahtaa muumeja astiakaapissa sekä sitten vitriinikaapissa lasioven takana piilossa, joihin ei kenelläkään ole lupa koskea. :) Minäpäs kehittelen niistä jonkun postauksen jossain vaiheessa, kun ehdin napsimaan kunnon valolla kuvia. :)

  VastaaPoista