keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joulun tunnelmia

Joulu meni ja kohta uusi vuosikin on saapunut. Nyt on viimeistään aika laittaa jouluntunnelmat kuvina tännekkin. Meillä on jotenkin ollut niin kiireistä joulunjälkeen etten ole ehtinyt edes joulukuvia selailemaan vielä. Nyt päätin että katson muutaman kuvan tänne teille ennen kuin vuosi vaihtuu. :)



Tonttu kävi tuomassa paljon paketteja kuusen alle sillä välin kun pikku neiti oli nukkumassa päiväunia ja unien jälkeen neiti pääsi tutkimaan niitä. :)




Kuvakollaasi ei oikein nyt onnistunut, mutta näkee siitä nyt jotain. Oikein hävettää julkaista, mutta enpä nyt ehdi sen parempaa väkertää joten saa kelvata. Neiti sai tosi tosi monta pakettia ja aivan ihania juttuja, kaikki edes tuossa kuvassa nyt näy. Tuli vaatteita ja leluja, kaulakorukin oli ja rahaa.


Molempien lasten pallot pääsivät koristamaan joulukuuseen. <3


Joulupäivänä oli kiva leikkiä uusilla leluilla, yksi parhaimmista oli oma kännykkä. Täytyyhän nyt tytöllä oma puhelin olla. ;)


Nyt on joulu juhlittu ja käännetään katseet uuteen vuoteen. Vuoden vaihdamme rauhallisissa tunnelmissa kotona.

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015 kaikille!!!

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

24.luukku

Jouluaatto. 

Oikein rauhallista joulua teille kaikille ja nauttikaa joulusta!
<3


(Meidän tämän vuotinen joulukorttikuva.)

23.luukku

Tänään ollaan siivottu ja laitettu joulujuttuja valmiiksi. Kinkkukin paistettiin jo tänään ja illalla leivottiin kinderpiirakkaa kahvin kanssa. Aamulla meitä odottaa kuusi koristelua varten. 

 
Ensimmäinen Olivian joulu. Oliverille vietiin illalla kynttilä ja pikkuinen kuusi. Kamera vain jäi harmikseni kotiin. Jospa huomenna ehtisi valoisaan aikaan ottamaan haudasta kuvan. 

Jouluisia kuvia saatte nähdä sitten aaton jälkeen kun meillä on aikaa istahtaa koneen ääreen. Aatto aamu menee vielä valmistellessa ruokia ja kattaessa pöytää ja se kuusikin koristellaan. Joulurauhan julistus katsotaan telkkarista.  Sitten nautitaan hyvästä ruuasta rakkaiden seurassa, harmi vaan ettei kaikki rakkaat pääse saman pöydän ääreen. Kahvitellaan ja toivotaan jospa tonttu kävisi tuomassa lahjoja, kun luulen, että pukilla on niin kiire ettei meille ehdi. Sitten olisi vuorossa rakkaiden haudoille kynttilän viemisiä. Viimeiseksi menemme vielä mieheni isovanhemmille kahville, josta sitten illanhämärässä kotiin nukkumaan. 
Kuulostaa hyvin kiireiseltä, mutta joulurauhanjulistuksen jälkeen meillä ei enää kiirehditä vaan nautitaan joulusta. <3

maanantai 22. joulukuuta 2014

22.luukku

Leffailta kummipojan, miehen ja neidin kanssa. 
Ihana ihana joulutarina ja taatut kyyneleet.


sunnuntai 21. joulukuuta 2014

21.luukku

Kauneimmat joululaulut.


20.luukku

Pikkuinen neiti oppi 20.joulukuuta menemään itse istumaan. Edellisellä illalla hän kokeili ensimmäistä kertaa miten se voisi onnistua, mutta toinen jalka ei oikein totellut. Neiti päätti mummilassa ruokaa odotellessa näyttää sitten miten se oikeen tapahtuu. Ja illalla sitä mentiinkin monta kertaa istumaan. Miten tuo neiti voi kasvaa noin nopeasti. Olin juuri aiemmin viikolla sanonut ettei Oliviaa kiinnosta ollenkaan istumisen yrittäminen, että harjoittelee vaan konttaamista ja kuinka ollakkaan sitten yhtäkkiä alkaakin jo nousemaan istumaan ja onnistuu siinä.

 

perjantai 19. joulukuuta 2014

19.luukku

Joulun aika saa taas tämän äidin herkistymään ja kyyneliltäkään ei olla vältytty. Pitkän aikaa on jo ollut sellaista seesteistä aikaa, ettei se ikävän ryöppy ole päässyt tulemaan kyyneliin saakka. Mutta mitä lähemmäs joulua tullaan sitä herkemmin ne kyyneleet kastaa silmäkulman. Toissapäivänä laittaessa pyykkejä koneeseen tuli totaalinen itkukohtaus. Ikävä poikaani kohtaan tuli puristaen sydämeen. Onneksi tällä hetkellä nämä itkukohtaukset ovat jo olleet enemmän poissa ja on vain hetkittäisiä pieniä hetkiä. Mutta jotenkin vielä kun tyttärelläni on tänä vuonna ensimmäinen joulu se saa sen surun ja ikävän nousemaan pintaan esikoisestakin. Hänen kanssaan kun emme saaneet koskaan kokea tätä ihanaa joulunaikaa. 

Tämän seuraavan laulun sanat sopivat siihen kaipaukseen mitä koen rakasta poikaani kohtaan.


Tuossa alkukuusta kun olin Antin keikalla, hän kertoi tämän laulun olevan omistettu kaikille niille rakkaille ihmisille jotka ovat jo täältä joutuneet lähtemään pois. Tälle äidillehän siinä tuli itku. <3

torstai 18. joulukuuta 2014

18.luukku

Hei, me nähtiin tänäänkin aurinko kun lenkkeiltiin. Tosin tämän päivän lenkki oli tosi lyhyt, käveltiin vaan jouluglögille.

Tarvisi varmaan kotona aloittaa joulun valmistelut. Tosin tänäänkin tein tontun askarteluhommia. ;) Mutta siitä askartelusta voin postata vasta jouluaaton jälkeen jottei paljastu lahjan sisältö aikaisemmin. Pitää vaan muistaa ottaa kuvat ennen kuin paketoi sen. ;) 




keskiviikko 17. joulukuuta 2014

17.luukku

Tänään nähtiin pitkästä aikaa auringon paistetta. 

Oltiin pitkällä lenkillä. 


Neidin päiväunien aikana, minä autoin joulupukkia ja paketoin muutaman lahjan.


tiistai 16. joulukuuta 2014

16.luukku

Serkku tuli tänään kylään. :)


maanantai 15. joulukuuta 2014

15.luukku

Käytiin tekemässä viime hetken jouluostoksia.

Nähtiin joulupukki, tämä äiti vaan oli niin tyhmä ettei tajunnut ottaa kuvaa Oliviasta ja joulupukista. :( 

Käytiin myös meidän suosikkikaupassa. Arvaatkos mitä me sieltä ostettiin? :)


sunnuntai 14. joulukuuta 2014

14.luukku

Tänään ollaan viety minun isovanhemmille joulutervehdyksiä. Aurinkokin pilkahteli tänään, saisi vain tulla vähän pakkasta, mielummin tuon loskan tilalle... Tällä kertaa kuvissa vilahtaa meidän karvakorvat eiliseltä happihyppelyltä, tänään kun kameraa ei kukaan muistanut laukusta esiin kaivaa.


lauantai 13. joulukuuta 2014

13.luukku

Aamulla saatiin herätä vähän valoisempiin tunnelmiin, ihanaa lunta on vihdoinkin satanut. Tosin näyttää siltä ettei siitä kauaa saada nauttia. 



Pöllöt pöllö verhotkin sain valmiiksi neidin huoneeseen, no ei ne ehkä mun silmään ihan parhaat oo, mutta sitten kun mä löydän sen kankaan mistä mä oikeesti tykkäisin tosi tosi paljon niin vaihdetaan näiden pöllöjen verhojen tilalle.


perjantai 12. joulukuuta 2014

12.luukku

12 päivän päästä kuvassa oleva koriste pääsee taas hetkeksi kuuseen oksalle roikkumaan. Pallo saa kaverikseen vaaleanpunaisen baby's first christmas 2014 pallon.


torstai 11. joulukuuta 2014

11.luukku

Jippii!!! Joulukortit valmiita, osa viety postiin, osa odottaa, että ne toimitetaan. Vielä olis huominen päiväkin ollut aikaa tehdä niitä ja kirjoitella, mutta kerrankin mä olin ajoissa, onkohan joku unohtunut, toivotaan ettei olisi.


keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10.luukku

Neiti odottaa aamuhärässä, että mummi hakee meidät shoppailemaan. ;) 

Olivialla päällä ihanat Silverjunglen body ja mekko. 


tiistai 9. joulukuuta 2014

9.luukku

Kummitätini kävi tänään kylässä. Saatiin ensimmäinen joulukukka. <3


maanantai 8. joulukuuta 2014

8.luukku

Tylsää ulkona sataa vettä. Me nautitaan sisällä kuivasta ja lämpimästä ja katsellaan vesipisaroita ikkunasta. Neidin mielestä on aika mielenkiintoista kun ikkunaan sataa vettä. Tämä äiti vaan ei niin tuosta sateesta välitä. Mutta tänään pidetään löhöpäivä. Aamun ekat päikkärit neiti nukkui äidin sylissä ja tämä äiti nautti oman rakkaan tyttärensä tuhinasta. <3

Myös kissat on uneliaampia tänään. Vaihtavat vaan asentoa välillä ja nukkua tuhisevat. :) Ei taida tää harmaa keli oikeen piristää kenenkään mieltä, oi koska sitä valkoista lunta sataa!?!


sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7.luukku

Tää äiti pääsi vähän shoppailemaan oman Me&i myyjänsä mallistonpoistomyyntiin. Voi mitä ihanuuksia sieltä kotiutui. Tosin mekot on kokoa 122/128, että hetki menee siihen kun ovat sopivia, mutta kun ne kuosit on niin ihania niin varastoon ne ostin. Sekä parit myyjän oman lapsen vanhat housut. Näiden housujen malli vaan on niin sopiva neidille, että jos edullisesti saan niin ostan mielelläni. :)


lauantai 6. joulukuuta 2014

6.luukku

Itsenäisyyspäivän kattaus. 
Meillä odotetaan ruokavieraita saapuvaksi, tarjolla on karjalanpaistia ja perunamuussia juustosarvien kera. 



Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

perjantai 5. joulukuuta 2014

4. ja 5. luukku

Eilen oli niin kiireinen päivä, että eilisen kalenteri luukun kuva jäi laittamatta. Neljännen luukun kuvasta löytyy neiti miikkarin talvibodyssa. Me mietitään edelleen missä se talvi ja lumi viipyy?!?


 Tämän päivän luukusta löytyy neiti älskling sukkahousuissaan. Tämä pieni ihana saa leikkiä ja kuolata samaa mattoa, jota hänen isänsäkin on pienenä kuolannut. ;) Meidän ihana valkoinen karvalankamatto kun sai hetkeksi "lomaa", sillä neiti tykkäisi vain nuolla sitä mattoa ja tästä äidistä se ei niin hauskaa ole.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3.luukku



Tärähtänyt kuva kolmannen luukun kunniaksi. ;) Vihti. Ilta siskon kanssa. Omaa aikaa. Perinteinen joulukonsertti.

tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toka

Täällä odotetaan joulua tulevaksi, mutta myös lunta! Ajatella reilu viikko sitten täällä oli ihan valkoista ja päästiin ekaa kertaa pulkkailemaan, mutta nyt ei ole tietoakaan enää lumista. Voi kunpa olisi valkoinen joulu!

maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun eka

Minä olen jo monena vuonna tahtonut tehdä blogiin joulukalenterin. Tänä vuonna muistin asian tosiaan vasta tänään, että sellaisen voisi tehdä tänne. Mulla on aina ollut suunnitelmia mitä siinä joulukalenterissa voisi olla ja nyt kun ajattelin, että pitäiskö se oikeesti tänä vuonna järjestää on kaikki ajatukset kadonneet päästä ja tuntuu etten koskaan ehdi tai vaan ei tule aikaseksi ottaa kuvia mistään. Mutta nyt ajattelin, että jospa tekisi sellaisen kuvajoulukalenterin, jospa tulisi sitten vähän enemmän napsittua kuviakin. Kuvissa voisi siis vilahdella miten se joulu meille pikkuhiljaa tulee ja tietenkin pikkuneidin joulun odotuksesta. 
 Tosin en nyt lupaa sataprosenttisesti, että jokaiselle päivälle tulisi oma luukku tänne, koska en jaksa ottaa siitä isoa stressiä, mutta yritän parhaani kuitenkin. :)

Voi, mä niin odotan, että saan keksiä pikkuneidille oman joulukalenterin sellaisen missä on kaikkia kivoja pienijä juttuja jokaiselle päivälle. Mutta sitä odotellaan vielä, neiti kun ei oikein sellaisesta vielä taitaisi mitään ymmärtää. ;) 

Joulukuun ekasta luukusta paljastuu pikkuneiti, ihanan sydänmekon kanssa, josta mulle tulee joulupiparit mieleen. Se on niin ihana mekko, että meillä löytyy se kahdessa koossa kaapista, hups! ja minun kaapista oma, joten saadan tyttären kanssa samistella. ;) 
Niin ja siis aoitaan kyllä käyttää joulun jälkeenkin tätä mekkoa, että ei oo pelkkä joulumekko. :D